logo header

Het ontstaan van FERRODUR

portrait

Het ontstaan van FERRODUR

 • 1985

  Na 20 jaar ervaring in de sector van thermische behandelingen beslist Yves Haegeman om als eerste in de BENELUX het QPQ-proces aan te bieden en start zijn eigen bedrijf FERRODUR.
 • 1989

  Yves Haegeman wint de Hermes-prijs (prijs voor bedrijfsbeleid Vlaams Brabant)
 • 2001

  Johan Haegeman (zoon van Yves) versterkt het team van Ferrodur en zet hiermee zijn eerste stappen in de wereld van de thermische behandelingen.
 • 2012

  Yves Haegeman neemt zijn welverdiende rust op en geeft de fakkel door aan Johan Haegeman, welke vanaf dan de functie van zaakvoerder krijgt.
 • 2016

  Ten einde de grote vraag naar QPQ te kunnen bolwerken worden er heel wat nieuwe ovens aangeschaft om zo de productiecapaciteit nog te kunnen opdrijven.

Onze werkplaats al gezien?

Welkom in ons kloppend hart, onze geavanceerde werkplaats waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Hier worden onze oppervlaktebehandelingen met de grootste zorg uitgevoerd.

Onze toegewijde experts en state-of-the-art apparatuur garanderen de hoogste kwaliteit en precisie in elke behandeling. Neem een virtuele rondleiding door onze werkplaats en ontdek waar de magie gebeurt.

left-img
top-right-img

Zin in een gesprek?

Bij Ferrodur geloven we in de kracht van persoonlijke communicatie. Heeft u vragen, specifieke behoeften of wilt u gewoon meer te weten komen over wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om naar uw verhaal te luisteren en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw uitdagingen.

meeting